Ελαιοχρωματιστές Τρίκαλα Λάζος Κωνσταντίνος - Ελαιοχρωματισμοί - Θερμοπροσόψεις Θεσσαλία - Μερεμέτια - Βάψιμο Κατοικιών - Βαψίματα Κτιρίων - Μπογιατζήδες - Εργολαβίες Ανακαινίσεων Τρίκαλα Θεσσαλία

7325 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Πηγή
Περιοχή: Τρικάλων
Τηλέφωνο: 2431061362
Κινητό: 6974408018
Τ.Κ.: 42100
Fax: -
Υπεύθυνος: Λάζος Κωνσταντίνος
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: -
ΛΑΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ελαιοχρωματισμοί  τεχνοτροπίες βαψίματα  κατοικιών  πολυκατοικιών  και κάθε επαγγελματικού χώρου !! Δώστε χρώμα και αλλάξτε, μεταμορφώστε τον χώρο σας !!! Στα Τρίκαλα και σε όλη την Θεσσαλία   Με πολυετή εμπειρία , υπευθυνότητα και συνέπεια ο ελαιοχρωματιστής ΛΑΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που εδρεύει στην Πηγή Τρικάλων ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών που τον  εμπιστεύονται, εδώ και πολλά χρόνια, στον τομέα των ελαιοχρωματισμών&nbs...
7325 Επισκέπτες:

Πηγή, Τρικάλων

7325 Επισκέπτες:

ΛΑΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Ελαιοχρωματισμοί  τεχνοτροπίες βαψίματα  κατοικιών  πολυκατοικιών  και κάθε επαγγελματικού χώρου !!


Δώστε χρώμα και αλλάξτε, μεταμορφώστε τον χώρο σας !!!

Στα Τρίκαλα και σε όλη την Θεσσαλία

 

Με πολυετή εμπειρία , υπευθυνότητα και συνέπεια ο ελαιοχρωματιστής ΛΑΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που εδρεύει στην Πηγή Τρικάλων ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών που τον  εμπιστεύονται, εδώ και πολλά χρόνια, στον τομέα των ελαιοχρωματισμών  παντός τύπου, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, και στις θερμοπροσόψεις.  Από το 2002 συνεχίζει την επιχείριση  ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ  που ξεκίνησε ο πατέρας του ΛΑΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ πρίν από πολλά χρόνια στα Τρίκαλα με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.   

Το συνεργείο μας που είναι Ελληνες έμπειροι ελαιοχρωματιστές παρέχουν ολοκληρωμένη εργασία, μερεμέτια, ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, φρεσκαρίσματα  σε ολο το νομό Τρικάλων  Καλαμπάκα  στην Λάρισα, Καρδίτσα Σκιάθο  αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.


Δίνουμε τις καλύτερες ιδέες για την επιλογή των χρωμάτων προτείνουμε συνδυασμούς που αρμόζουν στον χώρο σας, είτε πρόκειται  για το σπίτι ειτε για το κατάστημα, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο.


Η συνεργασία μας με τις καλύτερες εταιρίες χρωμάτων της Ελλάδας, μας επιτρέπει τη χρήση ποιοτικών και ανθεκτικών υλικών έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε σε κάθε έργο αντοχή στον χρόνο και στον ηλιο της Ελλάδος.
Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό (σκαλωσιές τριβεία) για κτίρια, πολυκατοικίες με μεγάλα υψη.

Δημιουργούμε για εσάς:  ελαιοχρωματισμούς με μοντέρνες τεχνικές και τεχνοτροπίες (σφουγγάρια, κουρασανίτ, κρακελέ)
Σπατουραριστά, Λάκκες, Πατίνες, Ρεπουλίνες, πλαστικά ακρυλικά χρώματα οικολογικά.
Μερεμέτια  παντός οικοδομικής εργασίας σοβατίσματα, επισκευές κεραμοσκεπών
Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις  ταρατσών – υπογείων
Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη σε οικονομικές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ώρο και εξυπηρετούμε ολη την Θεσσαλία
θερμική προστασία κτιρίων, kelyfos, δαπέδων, ταρατσών, υπογείων, εξωτερικών τοίχων.  Αποτελέσματα άμεσα στην εξοικονόμηση χειμώνα - καλοκαίρι, χρημάτων απο την ενέργεια που εξοικονομούμε και για να εχουμε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.


Σκοπός της επιχείρησής μας είναι:

  • Να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας,και αισθητικής.
  • Να είμαστε συνεπείς σε κάθε έργο.
  • Να παραδίδουμε το χώρο όπως τον παραλάβαμε, καθαρό και επιμελημένο

Και  μετά την αποπεράτωση των εργασιών είμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε.
 
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να δούμε μαζί πως μπορούμε να ανανεώσουμε το δικό σας χώρο, πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.


Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας  στην σελίδα μας θα δείτε δείγματα από τα εργα  που εχουμε αποπερατώσει.
 

Με εκτίμηση
ΛΑΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο ελαιοχρωματιστής των Τρικάλων !!!!!!!

 

 

 

 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΒΑΨΙΜΟ  ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΟΒΑΤΊΣΜΑΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών στα Τρίκαλα Ελαιοχρωματισμοί
Υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών στα Τρίκαλα Θερμοπροσόψεις
Υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών στα Τρίκαλα Τεχνοτροπίες
Υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών στα Τρίκαλα Ανακαινίσεις
Υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών στα Τρίκαλα Σοβατίσματα - Μερεμέτια
7325 Επισκέπτες:

Πηγή
Τρικάλων

Τηλέφωνο: 2431061362
Κινητό: 6974408018

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: